Custom Build PC's

Wil je elke game spelen met de best mogelijke gameplay? Of wilt u uw pc gebruiken voor zwaar en gespecialiseerd werk?

Dan is het tijd om een ​​op maat gemaakte pc te kiezen. Op die manier hebt u totale controle over de componenten aan de binnenkant en kunt u er zeker van zijn dat u een computer koopt die jaren meegaat.

Wij bieden het juiste advies, dus u koopt de componenten die perfect bij elkaar passen. Wij bouwen de systemen die aan uw ultieme eisen voldoen. Of dat nu een pc is voor een muziekstudio, een industriële plaats of een volledig stil systeem, wij zullen de perfecte pc voor u maken!

Bij de Repair Clinic is alles mogelijk. We hebben machines gebouwd met aangepaste waterkoeling, LED-verlichting die in elke kleur van kleur of koffer verandert. In 5 eenvoudige stappen creëren we een pc die u jarenlang blij zal maken.

Wist je al welke componenten je vanbinnen zou willen? Vertel het ons en we bouwen het met uiterste precisie. Heeft u het moeilijk om de machine / componenten die het beste bij u passen te bepalen?

Vertel ons wat u zou willen doen met uw nieuwe computer en wij zullen een voorstel op maat voor u gratis maken!, stuur ons een email op info@repair-clinic.nl of bel 071-7505696